I denne opplevelsespakken setter vi fokus på naturen, kroppen og pusten. Turen starter på Austrått hvor vi i samarbeid med Austrått Agroturisme kan vi tilby grønnsakssafari. Vi høster sesongens grønnsaker i andelsjordbruket som vi tilbereder på bålpanne eller i pizzaovnen. I Austrått andelsjordbruk er det både kjente og eksotiske grønnsaker – som dere får smake og høste på vår vandring i grønnsakåkeren. En bålpakke med masse grønnsaker, urter, godt smør og snøfriskost er nydelig. Sammen med gårdens bratwurst, kvernet kjøtt av sau og morrpølse med rosmarin blir det en opplevelse. Eller lag din egen pizza med gårdens råvarer. På Lundasletta gård har de Norsk Pelssau, og kopplamma samt noen av sauene beiter rundt gården. De er det mulig å hilse på. Hvis det regner, spiser vi lunsjen på Stabburet – ellers sitter vi ute ved bålpanna.

Etter grønnsakssafarien er det tid for yoga. I samarbeid med WorkIn studio tilbyr vi en yogatime hvor dere blir kjent med kroppen og pusten.

Timen holdes av en av våre lokale instruktører, som har åpnet Brekstads første naprapat- og yogastudio, og her får dere en yogatime innenfor vinyasa stilen, der vi kobler sammen pusten med bevegelser. Du vil få utfordret din egen styrke, bevegelighet, balanse og fokus. Etter timen sitter du igjen med en indre ro og avslappet pust.

Timen passer for alle, både nybegynnere og mer erfarne. Vi tilpasser etter behov og gjør alle posisjoner tilgjengelige.

WorkIn studio stiller med yogautstyr og timen holdes i deres studio eller på annet egnet sted f.eks. i Galleri Hans for en kunstopplevelse i tillegg, i våtmarkshagen på Ørland Kultursenter hvis været er bra eller på ei strand der man etter timen kan ta en oppfriskende dukkert.

Grønnsakssafari tilbys for grupper mellom 4 og 10 personer og i perioden 1. juli til ut august.

Program:
Grønnsakssafari med lunsj: 3 timer
Yoga: 75 minutter

Pris pr. pers inkludert yogatime med utstyr, grønnsakssafari og lunsj: 700,-

Fra Brekstad er det det en fin sykkeltur til Austrått. Sykler kan leies hos Ørland Kultursenter.

Bestillingsskjema