Ørland er trekkfuglenes Sinsenkryss! Tidevannslandskapet er et av landets viktigste våtmarksområder. Ørland er trekkfuglenes naturlige stoppested, før de fortsetter sin lange ferd videre – på jakt etter mat og hekkeplasser. Dette gjør området til et internasjonalt betydningsfullt og attraktivt reisemål innen fugleturisme. Kommunen har fire store områder som ble vernet etter Ramsarkonvensjonen i 1983, og som samlet utgjør over 30 kvadratkilometer. I tillegg finnes en rekke spennende lokaliteter som ikke er vernet, men som absolutt er verdt et besøk. Det er korte avstander mellom de fleste lokalitetene, og god infrastruktur.

Hva med foto-safari for å oppleve sangsvanene på senvinteren? Sangsvanen har en flott ensfarget hvit fjærdrakt og er en stor attraksjon. Anbefaler denne flotte uteaktiviteten.

Bestill behagelig overnatting med havutsikt samt deilig middag etter turen basert på kortreiste og økologiske råvarer. Ørland Kysthotell har sentral beliggenhet rett ved båtankomst på Brekstad, Ørland.

Pris for overnatting inkludert frokost og middag: Dobbeltrom 1790,- / enkeltrom 1190,- per natt.

Fuglesafari på sykkel

Fugleliv året rundt

Reise til Ørland