I Ørland skal alle i familien ha et godt og aktivt liv.

Livet består av ulike faser. I Ørland skal alle ha det godt, ung som voksen og gammel. Alle i familien skal føle trygghet, samtidig som alle uansett interesser skal finne fritidstilbud som frister og gleder.

Én ting som kjennetegner Ørland er nærhet. Uansett hvor i kommunen du bor, så er det kort avstand til skole, jobb og fritidsaktiviteter.
Kystbyen Brekstad er et regionalt senter for handel og samferdsel. Her finner du også hotell og restauranter, kino, bibliotek og konsertsal. Svømmehall, idrettshall, ungdomsklubb og den nye storstua Ørland Sparebank Arena ligger også midt i kystbyen. Sjøen er et eldorado for de som setter pris på dykking, padling eller andre aktiviteter på eller i vannet. Når vinteren kommer, så er det kort vei til lysløype med preparerte skispor.

I tillegg til det rike idretts- og kulturtilbudet, så er også Ørland Frivilligsentral et nav for mange aktiviteter. Vi ønsker ikke at noen skal bruke av mye av fritiden på å reise mellom de ulike aktivitetene, enten det er for å bringe barn til og fra eller for å komme seg til egne aktiviteter. I Ørland skal hele familien ha det både godt og lettvint, både til hverdags, helg og ferier. Kom og opplev selv!